Fieldtarget

Strašice 15.11.2014

Hodnocení uživatelů:  / 2
NejhoršíNejlepší 

Dne 15.11.2014 se pořádal 5. závod Wild Wild West. V první řadě bych chtěl poděkovat celému teamu okolo mě, který mi pomáhá se závody již od dob pořádání neoficiálních závodů v muničních budovách ve vojenském prostoru po jejichž likvidaci jsme přešli na soukromý pozemek. Dále mým mentorům, kteří mne od začátku podporovali ať už svoji přítomností, či svoji radou co kde a jak zlepšit; všem patří můj velký dík. Na rovinu říkám, že mě velmi mile překvapuje, že jsme dosáhli již 5. závodu a že na každém závodu neklesne počet střílejících pod 20 střelců. Z toho vylývá, že největší dík za toto malé výročí patří všem, kdo se k nám do Brd pravidelně vrací a přispívají svou přítomností k dobré náladě. Protože jak říkám, závod je takový jaký jsi ho uděláme my všichni. Nicméně teď k závodu samotnému a odpusťte mi prosím trochu té sentimentality na začátku.

SAM 0480

Trať na tento závod jsem postavil sám a již v pátek, chtěl sem záměrně stavět sám a trochu se vyřádit a zkusit pár nových záludností. Ne ke ztížení obtížnosti, ale spíše pro oživení. To kdyby náhodou " zahradní HFT " už přišlo někomu nudné a repetetivní. No snad se to povedlo; překvapit, pobavit a trochu i potrápit.

SAM 0481

Sjelo se příjemných 21 střílejících. Poprvé zavítal taky Alexxxus s Jurou a jakmile přijeli, dali jsme se do řeči o nožích, pouzdrech (to když Aleš vytáhnul vlastnoručně ušité luxusní pouzdro na Blackovu kosičku) a nebyl by to Aleš, kdyby nepřitáhl i nějakou pušku z novinek na okouknutí. Tentokrát to byl jeden model BP koncepce. Víc o tom psát nebudu, ale moje nadšení je velmi vysoko a děkuji Alešovi i za toto - " malé " rozptýlení.

SAM 0493

Zhruba v 10:30 jsme udělali skupinové foto, krátké poučení o pravidlech a bezpečnosti, a poté stručná prvotní informace o připravovaném zimním poháru a zároveň o cenách pro celkové vítěze. No a šlo se na to.

SAM 0488

SAM 0499

První i druhé kolo proběhlo bez technických problému a v plynulém tempu. První kolo bylo v rámci překvapení " co že dělají ty sklopky za plotem " a druhé kolo zase ve znamení slunce. Ano opět na druhé kolo vylezlo (chce se mi napsat jak už bývá u nás zvykem) a prozářilo nádhernou krajinu okolí a přispělo dobré náladě.

SAM 0489

O přestávce mezi koly bylo opět k dispozici občerstvení masem z mojí domácí dílny a možnosti zhodnotit první kolo. Nevím jak je to možné, ale vždy se trefím tak, že se vše sní a nic nezbude. Příště už ale asi bude guláš, vývar a svařák nebo zachováme maso na grilu ???? Napište, rád si poslechnu vaše přání.

SAM 0490

SAM 0503

O přestávce došlo i na komické situace a to když se dámy jaly vyzkoušet kadibudku z naší dílny. Nutno podotknout, že předtím si ji vzala do parády Maďarsko-Česká dvojice Cuba-Pussylala a došlo k její částečné likvidaci na což si pánové dají brigádku.

SAM 0496

Po druhém kole rychlé sečtení výsledků, kdy se zjistilo, že bude následovat rozstřel mezi Ludvíkem J. a Cubou. Nutno dodat, že Ludvík J. jako ostřílený rozstřelový veterán u nás v Brdech smetl Cubu z povrchu zemského a vybojoval tak druhé celkové místo.

SAM 0516

Poté v rychlosti k vyhlášení k výsledků rovnou ve třech kategorií : Junior, Pružina a Open.
Zde musím hned na začátku říct, že došlo k mému pochybení pod tlakem v rychlosti vše sečíst a vyhlásit a v kategorii Pružinovek byl jako třetí vyhlášen Šíma, jelikož došlo k přehlédnutí toho, že JAMA šel také s pružinovkou. Chtěl bych tedy apelovat na všechny, kteří se v budoucnu zúčastní, aby nepodceňovali přihlašovací formuláře, právě tyto formuláře pomáhají aby se předešlo těmto nepříjemnostem. Nicméně je to moje chyba, jak sem již řekl a JAMOvi se tímto hluboce omlouvám a jestliže na mne nezanevře má příští startovné zdarma jako moji upřímnou omluvu.
Vítězové v kategorii Pružin a Open dostali krásné medaile věnované CAFTou - děkujeme. Celkový vítěz potom nožík " Buřťák " z mé dílny - ať slouží.

SAM 0517

Výsledky najdete v tabulce ve zkratce první tři v každé kategorii.
Junioři
1. místo - Johny 323
2. místo - Pioter2
3. místo - Tintin

Pružiny
1. místo - Ranovak
2. místo - Rico CZ
3. místo - Jama

Open
1. místo - Pussylala
2. místo - Ludvík J.
3. místo - Cuba

Závěrem bych chtěl poděkovat všem kdo přijeli a pozvat všechny, i ty kteří se nemohly zúčastnit na zimní pohár, kde se bude soutežít na sněhu, ve větrném prostředí o zajímavé (snad) ceny.
Těm, které již tento rok neuvidím, přeji vše nejlepší a pevnou ruku a přesnou mušku do roku 2015.

Darken

WWW5 vsledky

Galerie od Ranovaka: http://galerie.novak-foto.cz/?page_id=229

Pro vložení komentáře se přihlaste.

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru