Fieldtarget

Zimní pohár 2017 - celkové výsledky

User Rating:  / 0
PoorBest 

Zimní pohár v HFT se stal minulostí. Pořadatelství Zimního poháru si mezi sebe rozdělily CAFTA kluby Česká sklopka a Krušnohorští ostrostřelci a jednu hezkou akci přidal klub Ještěd. Seriál tvořilo hned 6 závodů, z kterých se do celkového pořadí počítaly 4 nejlepší výsledky. Třikrát jsme jeli do Libiše, dvakrát do Žalan a jednou jsme se vypravili do Jablonného v Podještědí.

DSC02448

Tento rok dělal Zimní pohár čest svému jménu, hned na prvním závodě mrzlo až praštělo, druhý závod jsme bojovali se sněhovou kalamitou a první čtyři závody byly na sněhu, což je zhruba stejný počet závodů, kolik jich bylo na sněhu za všechny minulé ročníky dohromady. Byly to pečlivě a s nadšením připravené akce, všichni účastníci si skvěle zastříleli a užili si výbornou zábavu. Reporty a fotky z jednotlivých závodů si můžete prohlédnout na odkazech níže:

Ihned po ukončení posledního závodu došlo k sečtení výsledků a vyhlášení stupňů vítězů.

V ročníku 2017 Zimního poháru v HFT zvítězil Jakub Vicher výkonem 394,66% následovaný Ludvíkem Jankem s výkonem 387,30% a Dušanem Mandátem s 381,31%.

DSC02459

DSC02462

Ostatní výsledky si můžete prohlédnout v celkové tabulce.

Zimni pohar2017 total

Na závěr bych chtěl za všechny organizátory poděkovat střelcům za účast a těšíme se na další ročník! Doufám, že bude stejně povedený jako byl tento!

DSC02453

Copyright © 2013 - 2024 Fieldtarget.cz. Vytvořila POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s.r.o.
Nahoru